Cykelværksted

Vi tilbyder professionelle reparationer med hurtig service og gennemsigtige priser. Lån en cykel, mens vi får din egen klar!

Professionelle Reparationer

Vores erfarne teknikere er specialiserede i at reparere og vedligeholde cykler i alle mærker og modeller. Uanset om det er en simpel justering eller en omfattende reparation, står vi klar til at hjælpe dig.

Hurtige Reparationer

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have din cykel i god stand, så du kan komme tilbage på vejen. Derfor stræber vi altid efter at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Med vores samme dag reparationsservice kan du droppe din cykel om morgenen og have den klar til eftermiddagens tur.

Gennemsigtige Priser

Hos os er der ingen skjulte omkostninger. Når du afleverer din cykel, vil vores teknikere gennemgå den sammen med dig og give dig en detaljeret prisoversigt for eventuelle reparationer, der skal udføres. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser.

Låne Cykler

Vi tilbyder låne-cykler, så du ikke behøver at undvære din cykel under reparation. Vores låne-cykler er komfortable og pålidelige, sikrende problemfri pendling mens vi plejer din cykel.

Kontakt os idag

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale eller kom forbi vores værksted. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din cykel i topform!

Telefonnummer

Adresse

Blegdamsvej 40, 2100 København

Åbningstider

Mandag til fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Birgitte Nygaard
Birgitte Nygaard
25 August 2023
Super fin service
Frederikke Heil
Frederikke Heil
6 Juli 2023
Hurtig og høflig betjening Havde en del der skulle fixes, og han brugte tid på at forklare mig hvad der bedst kunne betale sig. Jeg kunne hente cyklen allerede samme eftermiddag. Klart min fortrukne cykelhandler.
Marta W
Marta W
25 Februar 2023
Very happy with the service, my bike looks and works like new now:)
Kamilos
Kamilos
25 Februar 2023
Always professional service and advice. I have used this workshop for many years now and I keep coming back even I do not live closeby anymore. Honest and dedicated owner who is always helpful and treats customers with respect! Can only recommend🚲
Mayasa Abdulwahid
Mayasa Abdulwahid
30 Oktober 2022
Rigtig god sevice og gode priser.
Sallie K.
Sallie K.
25 April 2022
Shady betalingsmåde og dårlig service. Han var slet ikke interesseret i at hjælpe/ekspedere mig, og jeg skulle endda have en ny cykel, som er money in the bank for ham. Det værste var dog, at han ingen dankortmaskine havde, og derfor ville have halvdelen af betalingen i kontanter og den anden halvdel på Mobilepay, hvilket mildest talt virker ret shady. Jeg kunne ikke engang få lov at betale hele beløbet på Mobilepay, han ville have kontanter. Cyklen kører dog helt fint, så der er intet i vejen med selve produktet.
Anne Nørremølle
Anne Nørremølle
16 November 2021
Super god service og rimelige priser. Min cykel kører som en drøm!
Jasmin Petersen
Jasmin Petersen
29 Maj 2021
Havde haft min cykel stående natten over ude foran mit universitet, og den var blevet forsøgt stjålet, så støttebenet var blevet helt skævt. Jeg fik købt en ny lås og fik fikset støttebenet gratis! God og hurtig service, kommer helt sikkert igen!