Cykeludlejning i København & Østerbro

 

Oplev København på Cykel:

København er en cykelvenlig by, og hvad er en bedre måde at udforske den på end på to hjul? Vores cykeludlejningsservice giver dig friheden til at tage på eventyr i byen, besøge ikoniske seværdigheder, og nyde de smukke grønne områder, der gør København til en unik destination.

 

Praktisk og Overkommelig:

Vores cykeludlejning er både praktisk og overkommelig. For kun 65,- kr. om dagen kan du leje en pålidelig cykel, der er klar til at tage dig på opdagelse i Københavns gader og stræder. Vi tilbyder også fleksible lejeperioder, så du kan tilpasse din cykeltur efter dine behov.

 

Nem Booking:

For at sikre, at vi har en cykel klar til dig, anbefaler vi, at du foretager en reservation på forhånd. Det er nemt at kontakte os via telefon eller e-mail for at arrangere din cykeludlejning.

Tag på eventyr i København med vores cykeludlejningsservice. Oplev byen på en sjov, fleksibel og bæredygtig måde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din tid i København uforglemmelig.

Telefonnummer

Adresse

Blegdamsvej 40, 2100 København

Åbningstider

Mandag til fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Birgitte Nygaard
Birgitte Nygaard
25 August 2023
Super fin service
Frederikke Heil
Frederikke Heil
6 Juli 2023
Hurtig og høflig betjening Havde en del der skulle fixes, og han brugte tid på at forklare mig hvad der bedst kunne betale sig. Jeg kunne hente cyklen allerede samme eftermiddag. Klart min fortrukne cykelhandler.
Marta W
Marta W
25 Februar 2023
Very happy with the service, my bike looks and works like new now:)
Kamilos
Kamilos
25 Februar 2023
Always professional service and advice. I have used this workshop for many years now and I keep coming back even I do not live closeby anymore. Honest and dedicated owner who is always helpful and treats customers with respect! Can only recommend🚲
Mayasa Abdulwahid
Mayasa Abdulwahid
30 Oktober 2022
Rigtig god sevice og gode priser.
Sallie K.
Sallie K.
25 April 2022
Shady betalingsmåde og dårlig service. Han var slet ikke interesseret i at hjælpe/ekspedere mig, og jeg skulle endda have en ny cykel, som er money in the bank for ham. Det værste var dog, at han ingen dankortmaskine havde, og derfor ville have halvdelen af betalingen i kontanter og den anden halvdel på Mobilepay, hvilket mildest talt virker ret shady. Jeg kunne ikke engang få lov at betale hele beløbet på Mobilepay, han ville have kontanter. Cyklen kører dog helt fint, så der er intet i vejen med selve produktet.
Anne Nørremølle
Anne Nørremølle
16 November 2021
Super god service og rimelige priser. Min cykel kører som en drøm!
Jasmin Petersen
Jasmin Petersen
29 Maj 2021
Havde haft min cykel stående natten over ude foran mit universitet, og den var blevet forsøgt stjålet, så støttebenet var blevet helt skævt. Jeg fik købt en ny lås og fik fikset støttebenet gratis! God og hurtig service, kommer helt sikkert igen!